How does the crane choose the cable?

31-10-2019

1. Vinç asılı kablo arabası (veya kablo kılavuzu) onayladığında, kablo giyilen ve hareket sırasında aşırı bükülmüş olan önlenmelidir. en fazla 8 mm arasında bir dış çapa sahip kablolar için, kablo süspansiyon kavisli plakanın çapı kablonun en az bir dış çap olmalıdır. 6.3 çapının; dış çapından daha büyük 8 mm, en az 8 kat, dış çapı olan kablolar için; dış çapından en fazla 12.5 mm, en az 10 kat, dış çapı olan kablolar için; Düz kablolar için kablonun kalınlığı daire kablo çapı eşdeğerdir.

Vincin kablo düzenlendiği, her bir kablonun uzunluğu eşit olduğundan emin olun, basınç levhası sağlam bir kıvrılmış ve aynı kablo katmanın dış çapı mümkün olan en yakındır. Belirli bir kablo veya bir kaç kabloların aşırı stres kaçının. Süspansiyon kablo arabaları aralarında çekme halatları ile sağlanabilir olacaktır. çalıştırırken bitişik askı kabloları arasındaki mesafe, asılma kablolar arasındaki açı 120 ° 'ye yakın olacak şekilde olduğu zaman, çekme halatları tamamen düzeltilmiş ve ağırlık verilecektir.

 

Kablo makarası güç kaynağı için kullanılan 2. kablo hareketi sırasında giyilmesini önlenmelidir. 21.5mm daha fazla olmayan bir dış çapa sahip olan kablolar için, kablo makarası alt çapı kablonun en az 10 katı, dış çapı olmalıdır; 21.5mm daha büyük bir dış çapa sahip olan kablolar için kablo makarasının alt çapı kablonun en az 12.5 katı dış çapı olması gerekir.

The cable drum of the crane shall be able to automatically wrap the cable. The driving torque of the cable drum shall not be less than the maximum winding torque required to wind the cable. During the cable-laying process, the traction force acting on the cable conductor should be as small as possible. For cables without the reinforcement core, the maximum allowable tensile force acting on the copper conductor cross-section is 20 N/mm2, which requires high cable winding speed or cable weight. When it is heavier, a reinforced steel cord that can withstand the required traction should be added as a core.


2 ton bridge crane

Nhận giá mới nhất? Chúng tôi sẽ trả lời sớm nhất có thể (trong vòng 12 giờ)